Visgraat pvc vloeren

 Profiteer van een verfijnde afwerkingen door te kiezen voor visgraat pvc vloeren

We zijn nu al gecharmeerd van de zigzaglijnen van visgraat pvc vloeren, dus we zijn verheugd dat ze momenteel de designwereld aan het veroveren zijn. Dit klassieke patroon zie je overal; van chique bars en hippe hotels en van kleine appartementen tot aan statige panden. En we kunnen zien waarom - het is een goede manier om elk oppervlak een verfijnde afwerking te geven.


Wat is de visgraat lay-out?

Het beste gedeelte? Met ons assortiment visgraat pvc vloeren is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je huis een stijlvolle update te geven. Er zijn grotere planken en er kan een band en bies omheen. Meestal is de slijtlaag 0.55 mm en je kiest uit merken al Hebeta, Belakos. Een visgraatpatroon bestaat uit ‘rijen parallelle lijnen die in de tegenovergestelde richting hellen om V-vormen te vormen’. Dit betekent dat rechthoekige tegels haaks op elkaar plaatsen. Herhaaldelijk vormt dit het zigzagontwerp dat zovelen van ons zwak maakt op de knieën.

Wat maakt een visgraat patroon zo bijzonder?

Wauw, waar te beginnen! Voor ons zijn visgraat pvc vloeren een geweldige manier om details toe te voegen zonder een opvallende statement te maken in de kamer en we zouden de hele dag naar foto's van zigzaggende vloeren kunnen staren. Er is iets onmiskenbaar waardeloos aan het klassieke silhouet en het is de belichaming van tijdloze verfijning - stijlvol genoeg om je aandacht te trekken, subtiel genoeg om er overal goed uit te zien.

Het is een look die al meer dan tweeduizend jaar erg geliefd is. De oude Romeinen waren namelijk al dol op het 'spiked work'-patroon zoals ze het noemden - er zijn overal in hun voormalige rijk voorbeelden te vinden, van ingewikkeld metselwerk tot pijlvormige voetpaden. Loop je door steden als Athene en Rome, dan is de kans groot dat je het patroon hier als spot dichtbij of in oude gebouwen. Meer recentelijk vind je talloze prachtige Parijse appartementen met visgraat pvc vloeren die van muur tot muur zijn gedrapeerd met rechthoekige parketplanken.

In welke maten zijn de planken in visgraat patroon verkrijgbaar?

Een flink aantal! Elke rechthoekige plank kan in het visgraatpatroon worden gelegd - in theorie alles van gekke mozaïeken tot extra grote planken. In werkelijkheid zien we echter dat planken in de vorm van een baksteen en grote tegels met houteffect het beste werken. Als je voor te klein gaat, kun je te veel storende voegvoegen krijgen en doordat de ruimtes in de meeste gevallen te groot zijn, kun je het geometrische effect gemakkelijk verliezen.

Waar kan ik visgraat vloeren gebruiken?

We denken eigenlijk dat visgraat pvc en tegels de beste combinatie zijn sinds, eh, Bonnie en Clyde. Er is een hele reeks maten en ontwerpen beschikbaar, wat betekent dat je je huis naar hartenlust in pvc visgraat kunt stylen. Let er wel op dat een houten plank zich het beste leent in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of gang.

Het leggen van tegels met houteffect in een visgraatpatroon is een onfeilbare manier om je vloeren een instant facelift te geven. En het mooie is dat je dankzij de duurzaamheid nu zigzagvloeren kunt hebben in ruimtes die voorheen verboden waren. Waar in huis laat jij het liefste een visgraat vloer aan?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Visgraat pvc vloeren